Stäng

 

Praktikplats Webb & marknadsföring

 

Vill du vara med och utveckla vår e-handel? Låter det lockande att vara med och underhålla en expanderande webshop, skapa digitalt content och hantera order? Titta hit! 

Vallgatan 12 söker en praktikant med god datorvana och ett naturligt intresse för design, trender och sociala medier. Vi ger dig chansen att få en inblick i arbetet bakom en expanderande webshop. Du kommer att arbeta i nära anslutning till vår e-commerce manager för att optimera och underhålla Vallgatan 12s digitala kanaler och sociala medier. Vi ser att du är initiativtagande och självgående, men även en god lagkamrat. En förutsättning är att du har goda kunskaper inom Photoshop och gärna InDesign. Personen vi söker ska vara skicklig på att uttrycka sig i skrift på svenska och engelska. Andra viktiga egenskaper är att vår blivande praktikant är välstrukturerad, flexibel och driven. Erfarenhet i Google Analytics/Adwords är meriterande. 

Ansökningar tas emot omgående. För ansökan, maila CV och praktik-period till: work@vallgatan12.se


“Vallgatan 12 är en föränderlig och inspirerande arena med ett noggrant urval av mode och inredning. Det är också en mötesplats över mat. På Vallgatan 12 i central Göteborg samsas det lokala med det globala.”

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar € 0
Till kassan