Stäng

Vallgatan 12 söker Kock till restaurangverksamhet med fokus på grönt

 

Just nu söker vi en kunnig och driven medarbetare till vårt team på Vallgatan 12. Vi söker dig som har åtminstone 3-4 års erfarenhet av att ha arbetat inom kök och som nu vill anta en ny och spännande utmaning. Som medarbetare hos oss arbetar du med ett "frukost hela dagen koncept" och lunchmeny.
Som person uppmärksammar du detaljer och ser till att saker och ting blir gjorda.
Cafét/Restaurangen på Vallgatan 12 har öppet alla dagar i veckan.

Vallgatan 12 söker medarbetare till café- och restaurangverksamhet

 

Just nu söker vi en glad och driven medarbetare till vårt team på Vallgatan 12. Vi söker dig som har åtminstone 1-2 års erfarenhet av att ha arbetat inom café/restaurang och som nu vill anta en ny och spännande utmaning. Som medarbetare hos oss arbetar du med förberedelse och försäljning av mat och dryck. Kundrelationen står i centrum och i din roll är det viktigt att göra kundens upplevelse så bra som möjligt. Vi söker dig som har kassa- och servicevana, är glad och utåtriktad. Som person uppmärksammar du detaljer och ser till att saker och ting blir gjorda. Du är flexibel och är öppen för att ta dig an olika typer av arbetsuppgifter så som städning, förberedelser, merförsäljning och vårda om kundrelationer. Cafét/Restaurangen på Vallgatan 12 har öppet alla dagar i veckan.

Ansökningar tas emot omgående. För ansökan, maila CV till: work@vallgatan12.se

“Vallgatan 12 är en föränderlig och inspirerande arena med ett noggrant urval av mode och inredning. Det är också en mötesplats över en kaffe eller lunch. På Vallgatan 12 i central Göteborg samsas det lokala med det globala.”

 

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar € 0
Till kassan